Call

Chat

Amanda Ranch Addition

Details

This growing young family loved their home and location, but needed a substantial renovation to achieve the level of livability and style that they wanted.

We worked hand-in-hand with them to design a solution that involved additions and modifications to all four sides, major interior renovations, and removal of a swimming pool from the back yard. Architectural design was intended to blend with the original mid-century ranch’s style for an “always been there” look.

When all was said and done, the project involved building a two-car garage on one end and a master suite on the other, converting the existing garage into a mudroom and play room, vaulting the family room ceiling and adding a porch, renovating the kitchen, and adding a gable and porch to the front entry.

Subscribe to our

Newsletter

Enter your email address to receive our quarterly newsletter