Call

Chat

Green Hills Renovation

Details

Over the years, the owners of this Green Hills ranch hired Trace to make this house their home by gradually adding space and outdoor living areas. Finally, they wanted us to blend their new spaces into the old, tailor the layout to fit their needs, and tie it all together with a seamless look and feel.

First, we opened up the kitchen into the adjoining dining room and added a large island. We also updated their counters and countertops, added windows for plenty of natural light, and rearranged the appliances to suit their new layout. Then, we livened up their living room with more space, built-in shelves, and a new fireplace surround. We closed the second fireplace in the study and pushed out the walls. Ceilings were lifted throughout and pocket doors were installed, which opened the floor plan while keeping the option to close off single rooms for quiet privacy.

On the outside of the home, the roof was modified and all siding was replaced with red brick to seamlessly blend into the original exterior. Now they have a new layout, personalized details, and plenty of room. However – thanks to our team here at Trace – the home looks as if it hasn’t changed since the day it was built.

Subscribe to our

Newsletter

Enter your email address to receive our quarterly newsletter